Gå videre til innhold
Suksess for UWANO på det norske markedet

Pressemelding -

Suksess for UWANO på det norske markedet

Høsten 2021 lanserte Mitsubishi Electric varmepumper sin nye toppmodell, UWANO. Modellen har en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -30 grader og er testet på et av Norges kaldeste steder: Drevsjø. Nå har den vært i det norske markedet i nesten to sesonger og tilbakemeldingene fra både forhandlere og forbrukere er svært gode.

- Det er alltid spennende å lansere nye modeller. Både med tanke på hvordan de blir tatt imot av våre forhandlere, men kanskje viktigst av alt, hvordan brukeropplevelsen er ute hos sluttkundene. I Mitsubishi Electric har vi teknologi, kvalitet og effekt i fokus, så kravene vi stiller til oss selv er svært høye. Da er det ekstra gøy å få tilbakemeldinger om at UWANO har levert så til de grader, forteller Odd Arne Røkeness salgssjef luft-til-luft varmepumper hos Mitsubishi Electric.

- Som forhandler er en av de viktigste egenskapene at kvaliteten er høy og at varmekapasiteten er god. Den kombinasjonen gir fornøyde kunder. Man kan virkelig si at UWANO har levert på disse områdene. Flere av kundene jeg har snakket med skryter av varmekapasiteten, men viktigst av alt, vi opplever ingen misfornøyde kunder eller negative tilbakemeldinger. For oss er UWANO en av de absolutte bestselgerne og den leverer den svært høye kvaliteten vi er vant med fra Mitsubishi Electric, forteller Lars Håkon Kirkelund Hedmark Rehabservice AS.

- Et godt eksempel på UWANO sine gode egenskaper var da jeg hadde en kunde innom som egentlig ikke skulle ha varmepumpe. Han mente huset hans var for stort og gammelt til at en varmepumpe ville gi effekt. Men nå nylig kunne han fornøyd fortelle at ikke bare hadde UWANO varmet opp huset i de kaldeste periodene, strømregninga hadde også godt ned, avslutter Kirkelund.

  Kald vinter satte UWANO på prøve

  UWANO er utviklet med den verdensledende teknologien Mitsubishi Electric er kjent for, men har flere nye funksjoner og unike fordeler, blant annet varmesprederfunksjonen og Drive Mode Selector. Vinteren 2021/2022 hadde flere kalde perioder som gjorde at UWANO fikk testet sin kapasitet i praksis.

  UWANO leveres i 3 størrelser: UWANO 6300 (MSZ-RW25VGHZ-SC - MUZ-RW25VGHZ-SC1), UWANO 7000 (MSZ-RW35VGHZ-SC - MUZ-RW35VGHZ-SC1) og UWANO 8700 (MSZ-RW50VGHZ-SC - MUZ-RW50VGHZ-SC1).
  Alle leverer sin nominelle varmekapasitet helt ned til -25°C. Den minste modellen, UWANO 6300 leverer hele 4,8kW ved -15°C og 3,2kW ved -25°C.

  Laget for Skandinavia

  Mitsubishi Electric produserer alt i egne fabrikker med full kontroll over alle deler og komponenter. Når du kjøper en UWANO får du en solid konstruksjon med høy kvalitet og lang levetid som er spesielt tilpasset kaldt nordisk klima. For mer informasjon om UWANO ta kontakt med din nærmeste Mitsubishi Electric forhandler.

  Related links

  Emner

  Kategorier


  Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch leverer Mitsubishi Electric produkter til proff, næring og private. Vi har to avdelinger i Norge: LES (Living Environment Systems) og FA (Factory Automation). Vi leverer bl.a. luft-til-luft varmepumper, luft-til-vann varmepumper, ventilasjonssystemer, inneklimaprodukter, fabrikkautomatiseringssystemer, roboter og frekvensomformere. Våre løsninger har topp kvalitet, leverer høy komfort, gir godt inneklima og store besparelser.

  Vi leverer vår produktportefølje nasjonalt sammen med våre autoriserte forhandlere

  Kontakter

  Øystein Brenna

  Øystein Brenna

  Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576
  Tommy Nilsen

  Tommy Nilsen

  Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50