Gå videre til innhold
Mitsubishi Electric styrker seg på bedriftsmarkedet - Flere nyansettelser den siste tiden

Pressemelding -

Mitsubishi Electric styrker seg på bedriftsmarkedet - Flere nyansettelser den siste tiden

Mitsubishi Electric Europe B.V Norwegian Branch er i vekst og har den siste tiden rekruttert flere nye ansettelser. Med nye produkter og økt oppdragsmengde er det særlig på bedriftsmarkedet/proff at Mitsubishi Electric har sett behov for flere dyktige folk.

De nye ansatte i Mitsubishi Electric Europe B.V Norwegian Branch er Erik Stensrud, salgsleder bedrift, Marta Voda, salgsingeniør bedrift, Marius Johansen, salgsingeniør bedrift, Aleksander Aaker, produktsjef ATW & IOT og Aksel Nikolaysen, teknisk support ATW.

VVS-dagene og ny lansering – en solid start for ny salgsleder

Den nye salgslederen for bedrift, Erik Stensrud fikk sin offentlige debut på VVS-dagene. Erik tiltro stillingen i våres og kan fortelle at VVS-Dagene og lanseringen av den nye luft-til-vann varmepumpen til næringsbygg; MIENAI, har vært et foreløpig høydepunkt.

- VVS-dagene var på mange måter høstens kick-off for bedrift-satsningen vår, med MIENAI-lanseringen. Som ny salgsleder for bedrift var det veldig gøy å oppleve den fantastiske mottakelse fra kundene på MIENAI. Jeg har hatt en veldig god start i Mitsubishi Electric og timingen var på mange måter perfekt. Vi er et veldig godt team, har vind i ryggen og jeg gleder meg til fortsettelsen, forteller Erik Stensrud, salgsleder bedrift.

Drømmearbeidsplassen

I tillegg til Erik, har også Marta Voda og Marius Johansen begynt i proff-avdelingen til Mitsubishi Electric det siste året. De er begge salgsingeniører for bedriftsmarkedet.

- Det er et utrolig bra miljø her, noe jeg merket med en gang. Jeg ble veldig godt tatt imot og fikk god opplæring. Det viktigste for meg er fleksibilitet og kommunikasjon, begge deler opplever jeg er i fokus her hos Mitsubishi Electric. Det gir også kundene tilbakemelding om, at vi både er raske og tydelige i dialogen. Når vi er fornøyde blir også kundene fornøyde, så det er vinn-vinn, forteller Marta Voda.

- Jeg må si det har vært en drøm siden jeg begynte her i Mitsubishi Electric. Det høres kanskje ut som en klisje, men jeg gleder meg til å stå opp om morgenen og gå på jobb her. Vi er et fantastisk team som spiller hverandre gode og jobber hele tiden for at alle skal prestere best mulig. Mye av jobben min består i prosjektering og oppfølging av kunder, så jeg er mye ute på veien og besøker kundene våre. De kundene jeg jobber med gir inntrykk av at de er svært fornøyde. Jeg tror noe av nøkkelen til våre fornøyde kunder er produktkvaliteten kombinert med et fantastisk support-team, forteller Marius Johansen.

Oppfølging og service er essensielt

Support-teamet i Mitsubishi Electric har også styrket seg ytterligere den siste tiden. Den lokale tilstedeværelsen, bredden i kompetanse og erfaring innebærer at salg- og support-teamet til Mitsubishi Electric kan følge opp kundene fra oppstart til service og vedlikehold. Med ansettelsen av Aksel Nikolaysen er teamet enda bedre rustet for fremtiden.

- Jeg er svært fornøyd med starten min her hos Mitsubishi Electric. Jeg sitter på teknisk support og after sales, noe som innebærer å bistå kunder med reservedeler, feilsøking og oppfølging. I Mitsubishi Electric er kundeservice prioritert, noe jeg opplever som veldig motiverende i min hverdag, avslutter Aksel Nikolaysen.

Mitsubishi Electric har et bredt produktspekter, som gjør at både store og små kunder kan finne en løsning som passer deres behov. Uansett hvilken kapasitet man er ute etter, eller hvilken størrelse det er på bygget, har Mitsubishi Electric produkter tilpasset ditt behov. Etter oppkjøpet av Climaveneta er samtlige produkter, også i proffsegmentet fra Mitsubishi Electric, med den japanske kvaliteten selskapet er kjent for. Det er rett og slett Japansk ingeniørkunst tilpasset den norske arbeidsplassen.

Related links

Emner

Kategorier


Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch. leverer varmepumper og kjøleløsninger til proff, næring og private. Vi leverer bl.a. luft-til-luft varmepumper, luft-til-vann varmepumper, ventilasjonssystemer og inneklimaprodukter. Vi er en av de absolutt største på varmepumper i Europa og globalt. Markedsleder i Norge på luft til luft varmepumper. Våre løsninger har topp kvalitet, leverer høy komfort, gir godt inneklima, store besparelser, og er miljøvennlige.

Vi nærmer oss 50 medarbeidere i Norge, og på verdensbasis har Mitsubishi Electric over 140 000 ansatte og er en av verdens største aktører innen klimasystemer.

Kontakter

Øystein Brenna

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576