Gå videre til innhold
Forbrukerrådet imponert over ny varmepumpe med rekordresultater

Pressemelding -

Forbrukerrådet imponert over ny varmepumpe med rekordresultater

Mitsubishi Electric sin nye testvinner varmepumpe Kirigamine Hara 6,6 oppnår imponerende testresultater, og fremstår dermed som en av de aller beste varmepumpene du kan få kjøpt.

Forbrukerrådet imponert over superpumpe

Forbrukerrådets varmepumpeguide benytter seg av data fra Svenske Energimyndigheten, og er utrolig imponert av den nye varmepumpen Kirigamine Hara 6,6. – Vi visste at dette var en god varmepumpe, men de nye resultatene er over all forventning, sier Markedssjef Einar Smidesang i Mitsubishi Electric importør Miba AS.

Unik varmeeffekt gir testvinner status

Kirigamine Hara 6,6 produserer mer varme enn noen annen pumpe som er testet av Energimyndigheten. Ved -15 grader leverer den 4,3 kilowatt, noe som sikrer en god og stabil varme i kaldt klima. Superpumpen er dermed blitt testvinner i Forbrukerrådet. – Det er utvilsomt en kjempegod effekt på denne varmepumpen, derfor har den også oppnådd det suverent beste resultatet på besparelse i kaldt klima, forklarer Smidesang. I sonen kaldt klima oppnår varmepumpen en besparelse på hele 14900 ved et behov på 28000 kilowatt timer.

Fullspekket med teknikk

Den nye modellen er ikke bare god på varmekapasitet og årsvarmefaktor, den har også det siste innen teknikk. – Human Sensor, som kan sette ned temperaturen når du er borte, doble luftspjeld som gjør at den kan varme 2 etasjer samtidig ved plassering i trapp, uketimer, 10 graders funksjon og masse annet er nytt på denne modellen, avslutter en fornøyd Smidesang. Importøren har utviklet egen APP som gjør at du kan prøve denne varmepumpen fra din egen PC eller iPad. Mer om denne varmepumpen kan du finne på importørens hjemmeside: www.miba.no

Related links

Emner

Kategorier


Miba AS er importør av Mitsubishi Electric varmepumper i Norge.

Produktspekteret er i hovedsak varmepumper og aircondition fra Mitsubishi Electric.

Miba har 25 medarbeidere i Norge, og på verdensbasis har Mitsubishi Electric over 100 000 ansatte og er en av verdens største aktører innen klimasystemer.

Kontakter

Øystein Brenna

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576
Tommy Nilsen

Tommy Nilsen

Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50
Jakob Eide

Jakob Eide

Pressekontakt Salgsingeniør og produktansvarlig MEHITS/Climaveneta 97 05 00 40

Relatert innhold