Gå videre til innhold
Nå er din gamle varmepumpe verdt 4000 kr

Nyhet -

Nå er din gamle varmepumpe verdt 4000 kr

Mitsubishi Electric gir nå eiere av gamle varmepumper 4000 kri pant ved kjøp av ny varmepumpe.

Økende etterspørsel av utbytte og oppgradering av varmepumper

- Vi ønsker å tilby de som har gamle varmepumper en god mulighet for å oppgradere til dagens modeller, sier Markedssjef Einar Smidesang. Mitsubishi Electric gir derfor 4000 kr i pant for din gamle varmepumpe, uansett tilstand på din gamle varmepumpe. – Det er ingen krav til tilstand, merke eller alder, vi bytter også pumper av nyere type dersom kundene ønsker å erstatte disse, fortsetter Smidesang. - Vår testvinner leverer god varme og besparelse helt ned til -25 grader eller mer, og det er en stor forbedring mot forgjengerne som ofte må gi opp ved -10 grader og kaldere, avslutter han.

Mange vil bytte til gulvmodell

Mitsubishi Electric lanserte sin nye gulvmodell i høst, og har vært utsolgt i store deler av vinteren. - Vi opplever at mange kunder ønsker en varmepumpe som ikke synes på veggen, og som gir effekt hele vinteren, sier Smidesang. Han forventer derfor at mange bytter ut sin eksisterende til gulvmodell.

Gamle pumper må fjernes av autoriserte forhandlere

Har du en gammel varmepumpe som skal fjernes, så må dette gjøres av en autorisert forhandler som har F-Gass sertifisering på plass. – Vi vil med denne kampanjen også kunne få bort fra markedet gamle modeller som kan være lite effektive, og dermed være med å bidra til enda mer miljøvennlig oppvarming i Norge, hevder Smidesang.

Forbrukerrådet gir tips om varmepumper

For deg som forbruker så anbefales det å ta en titt på Forbrukerrådets store varmepumpeguide, der de går nærmere inn på både merker og modeller fra de forskjellige leverandørene. Her

Og for deg som skulle ønske å benytte deg av kampanjen, info finner du på siden www.miba.no/pant   eller ved å kontakt importøren på telefon 02650.


Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øystein Brenna

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576
Tommy Nilsen

Tommy Nilsen

Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50
Jakob Eide

Jakob Eide

Pressekontakt Salgsingeniør og produktansvarlig MEHITS/Climaveneta 97 05 00 40