Gå videre til innhold
Mitsubishi Electric Europe B.V. styrker klimaanleggvirksomheten sin i Norge.

Nyhet -

Mitsubishi Electric Europe B.V. styrker klimaanleggvirksomheten sin i Norge.

Mitsubishi Electric Europe B.V kjøper opp den norske klimaanleggdistributøren MIBA

24. juni 2015 – Mitsubishi Electric Corporation kunngjør i dag at deres datterselskap i Europa, Mitsubishi Electric Europe B.V, har underskrevet en avtale om oppkjøp av alle aksjene i MIBA AS, deres norske distributør av utstyr til klimaanlegg. Oppkjøpet gjøres for å styrke selskapets tilstedeværelse i det norske markedet.

Klimaanleggmarkedet har de senere årene vokst i takt med den kontinuerlig sterke veksten i den norske økonomien. Samtidig har det vært etterspørsel etter klimaanlegg med lavt energiforbruk. Det forventes også at etterspørselen etter varmepumper for varmtvannsberedning vil stige.

Masahiko Konishi, produktmarkedsføringssjef i Europa for klimaanleggsystemer ved Mitsubishi Electric sier: "Ved å innlemme MIBA i Mitsubishi Electric tar vi et stort skritt fremover med tanke på å utvide virksomheten vår innen klimaanlegg i Norge. Deres ekspertise og store kunnskap om det norske markedet gjør det mulig for oss å vokse, og vi ønsker dem velkommen ombord."

MIBA har solgt utstyr til klimaanlegg fra Mitsubishi Electric i Norge i snart 25 år. Gjennom teknisk ekspertise og kundevennlig oppfølgingsservice har de gradvis vunnet fotfeste i markedet.

Ved å tilegne seg MIBA og deres fremragende salgskunnskaper og omfattende salgsnettverk sikter Mitsubishi Electric mot å utvide sin virksomhet innen klimaanlegg i Norge. Dette vil sikre nye kunder og forsterke båndene til eksisterende kunder. Med et omsetningsmål på rundt 36 millioner euro innen 2018 i det norske klimaanleggmarkedet vil Mitsubishi Electric bidra til energieffektivisering i Norge gjennom å levere energi- og ressursbesparende produkter.

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øystein Brenna

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576
Tommy Nilsen

Tommy Nilsen

Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50
Jakob Eide

Jakob Eide

Pressekontakt Avdelingsleder Chiller Climaveneta 97 05 00 40