Gå videre til innhold
Miba vokser og satser tungt på kundeservice

Nyhet -

Miba vokser og satser tungt på kundeservice

Importøren av Mitsubishi Electric varmepumper i Norge er i sterk vekst og har ansatt 2 nye medarbeidere. Kundeservice har blitt opprettet og er nå et viktig satsingsområde for Miba.

Gir alt for kundene

Økende etterspørsel etter Miba sine produkter og tjenester, gjør at Miba nå tar grep for å møte fremtiden. – Vi har fått tilbakemelding fra våre kunder de ønsker at vi skal være tilgjengelige, raske til å ordne opp og høyt kompetente på teknisk support, forklarer produktsjef Morten Østerhagen. Og nettopp derfor har Miba økt kapasiteten fra 3 til 4,5 årsverk på nettopp disse områdene.

Teknisk support og kundeservice

Etter flere år med godt salg av varmepumper øker også behovet for teknisk support for ettermarkedet. Miba har nå delt opp dette området i to deler, kundeservice og teknisk support. Forskjellen er at på kundeservice så skal de ha en bred og generell kompetanse, som kan svare på de fleste saker raskt og effektivt. – I tillegg tar kundeservice imot alle forespørsler fra privatpersoner, legger Østerhagen til. Teknisk support består av 3 spisskompetente medarbeidere som kan holde kurs, teste maskiner og svare på mer komplekse anlegg og problemstillinger. 


Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Øystein Brenna

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576
Tommy Nilsen

Tommy Nilsen

Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50
Jakob Eide

Jakob Eide

Pressekontakt Avdelingsleder Chiller Climaveneta 97 05 00 40

Relatert materiale