Gå videre til innhold
Hva skjer med varmepumpen når det er veldig kaldt ute?

Blogginnlegg -

Hva skjer med varmepumpen når det er veldig kaldt ute?

Mange produsenter snakker ikke om kaldt vær... Nettopp fordi de ikke vil fortelle hvem som leverer mest varmeeffekt ved disse tilstandene!

Mitsubishi Electric har derimot ingenting imot å snakke om dette - fordi vi mener det er en viktig del av en varmepumpe. Store deler av fyringssesongen er mellom +7 og -7 grader, men det vil også forekomme mange dager der det blir vesentlig kaldere. Hva skjer med varmepumpen da?

  • Våre modeller har blitt testet hos SP, og FD-Heat Kirigamine 6,6 kan levere 4,3 kW ved -15 grader utetemperatur - det er høyeste score av alle testede maskiner i testen! Les mer om testen
  • Mitsubishi Electric har tatt nordisk klima på alvor. Vi fabrikkgaranterer derfor drift ned til -25 grader utetemperatur med vår toppmodell FD-Heat Kirigamine!
  • Grunnen til at våre modeller tåler slike kalde klima er spesialtilpasning til nordiske forhold - med egen software på kretskort og varmestav i bunnpannen. Varmestav er en bedre løsning enn varmekabel, da den er mere robust. I tillegg er den behovsstyrt av softwaren til varmepumpen. Da står den ikke å trekker strøm hele vinteren, slik som en ettermontert varmekabel ofte gjør.
  • Kompressoren (bildet over) er selve hjertet i varmepumpen, og har selvfølgelig forvarming slik at den skal forlenge levetiden sin og tåle kaldstart. I våre varmepumper er kompressorene supersterke og forberedt på nordisk klima.

Man skal være skeptisk til å kjøpe modeller utenfor vårt autoriserte forhandlernett, da disse kan være uten nordisk software og uten varmestav. 
Velg en autorisert forhandler fra Mitsubishi Electric - velg trygghet!

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Øystein Brenna

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576
Tommy Nilsen

Tommy Nilsen

Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50
Jakob Eide

Jakob Eide

Pressekontakt Salgsingeniør og produktansvarlig MEHITS/Climaveneta 97 05 00 40

Relatert innhold